nykokt kaffe över öppen eld är bästa kaffet

Fjäll och Naturupplevelser i Norr är ett naturturismföretag med säte i Jämtland men som kommer att florera på flera håll norrut framöver. 

Vi kan bl.a erbjuda vandringsturer både till fjälls och nere i skogslandet med olika sevärdheter som mål Det kommer att finnas lite av varje att välja på. Allt från milslång utsikt från någon fjälltopp utefter leden  en solig dag, till fisketuren nere vid nån skogstjärn. Med nykokt kaffe över öppen eld. Eller en helt vanlig "må bra dag" där man bara finns..

Vi har valt att göra våra fjäll och skogsvandringar riktigt lättgått, så att nybörjare också skall kunna följa med. Info om vad som behövs på just er tur går vi igenom tillsammans med er i god tid innan vi ger oss iväg.

 

Likaså har vi en genomgång med er i säkerhetstänk m.m och andra viktiga bitar ett par gånger innan turen.

 

Vintern närmar sig med stormsteg. Och naturligtvis finns  en massa att erbjuda  då också.

 

Färdiga paket finns att välja bland, men det går även att ha egna ideerl. Säg bara till så försöker vi tillgodose era önskemål och plocka ihop något som passar just er.

Kontakta oss på mail eller telefon för mer info om de färdiga paketen som finns, eller med egna önskemål

Nyheter

 Vinter!

Dags att börja kolla in vad som finns att göra i vinter nu när snön och kylan är på ingång!

Är man otålig och inte vill vänta tills efter jul så finns möjlighet att ta sig ut på första isen och prova att få nån röding på kroken. 

Eller så inväntar man mera snö och förhoppningsvis bättre isar och gör någon skid, eller skotertur  till något ställe på fjället eller nere i skogslandet.

Vårvinterns kikmete efter Harr är också en populär tur, och brukar då bjuda på behagligare väder med bara fläckar i skogsbackarna som börjat tina fram i vårsolen. Kanhända får man kanske se spår efter Nalle som nyss klivit upp. Naturligtvis ser vi till att vi har med oss rejält med fika på alla turer. Någon bit torrkött måste också finnas med i säcken.

Hör av er för mer info. Kan vara bra att vara ute i tid.